MENU

Hos C.Centrum vil vi tillade os at holde lidt ferie, og der bliver derfor ikke lavet ordre i ugerne 28-29-30. Ordre i denne periode bliver sendt efter ferien

Vi har MEGET travlt og løber stærkt - Der kan derfor forekomme længere leveringstid

Madplan & vægkalender

Pris
Pris - slider
02000

Styr på madplanen?

Det kan være svært at holde styr på madbudgettet hvis ikke man ikke benytter sig af en madplan. Her hos C.Centrum fremstiller vi vores egen madplan tavle så det er let og overskueligt for familien at følge med i hvad der står på madplanen, og derefter også købe en til ugen. På denne måde sparer du både tid og penge, da der altid er styr på hvad i skal have at spise, samt der ikke skal ud og købes akut ind, hvis man ikke lige har det man skal bruge i køkkenet. Vores madplans tavler bliver fremstillet i forskellige bæredygtige materialer, som sikre produktet en høj kvalitet.

Vægkalender til familien

En anden måde at holde struktur på hverdagen hos familien er en ugekalender som kan hænges op på væggen. Denne kalender gør det muligt at i sammen i familien kan strukturer jeres hverdag, så alle ved hvad de forskellige familiemedlemmer skal eller har af aftaler. Måske skal far til et møde mandag aften, og søster til fodboldkamp i weekenden, og derved hjælper kalenderen jer til at holde styr på jeres aftaler. Vi designer vores familie kalender i forskellige designs, med og uden madplan mm. Den er let og overskuelig at hænge op på væggen, og fås i forskellige stilrene designs.

Personliggør ugeplan tavlen

Ugeplans tavlen bliver personliggjort med jeres navne, og derved sikre at i hurtigt kan se hvilke aftaler i hver i sær har. Udover jeres navne er der også andre søde metoder som tavlerne kan personliggøres på, og kan se under hvert produkt.