Gratis fragt v. køb over 500,-
Certificeret af E-mærket
Hurtig levering: 1-3 hverdage.
Besøg os: Showroom i Slagelse

Kortholder

Viser alle 8 resultater

 • Kortholder i rustfrit stål

  189,00DKK Select an option
 • Kortholder i “pistolmetal”

  219,00DKK Select an option
 • Rummelig kortholder i rustfrit stål

  219,00DKK Select an option
 • DUS Kortholder i sort

  229,00DKK Select an option
 • DUS Kortholder i champagne

  229,00DKK Select an option
 • Kortholder til mænd
  IKKE PÅ LAGER

  Kortholder i brunt kunstlæder

  299,00DKK Select an option
 • Zippo Slim kortholder i ægte læder – Sort

  349,00DKK Select options
 • Zippo kortholder i ægte læder – Sort

  399,00DKK Tilføj til kurv

Kortholder eller kreditkortholder

Er du på udkig efter et alternativ til den klassiske pung, som fylder meget og kan være upraktisk i det daglige. Så er en kortholder helt sikkert noget for dig. Vi bruger ofte de samme 2-8 kort, og kontanter er efterhånden en sjældenhed hos os danskere.

Hos C.Centrum har vi et bredt udvalg af kortholdere til damer og kortholdere til mænd, de fås både i læder, rustfrit stål og aluminium, samt i forskellige størrelser og udtryk. Vi har dermed noget for en hver smag.

Få personliggjort din kortholder.:

Som noget unikt kan du få personliggjort din kreditkortholder hos C.Centrum, hvad enten du vil forkæle dig selv eller en du holder af. Udover at en kreditkortholder er en perfekt accessoires og et musthave til både den moderne mand og dame, er det prikken over i’et at du hos os kan designe og personliggøre den, præcis som du ønsker det, det er kun fantasien der sætter grænserne. Du kan få graveret alt fra et navn, et citat, en lille hilsen eller med ord, minde en du holder af om, at du elsker ham eller hende. Der er mange muligheder, men en ting der er sikkert er, at den vil skabe glæde og gavn hos modtageren.

Den perfekte gave til manden eller damen der har alt:

Er du på udkig efter den perfekte gave til manden eller damen der har alt, og gerne vil give en yderst personlig og brugbar gave, er kortholderen/kreditholderen helt klart det perfekte valg for dig.