BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder Store Bededag Fredag d. 26 April. og er tilbage igen mandag. Rigtig Glæde Bededag

GRATIS GRAVERING PÅ GAVER

LEVERING: 2-4 DAGE

Vægur

Pris
Pris - slider
02000
Ingen produkter fundet

Træur fra by C

Her hos C.Centrum finder du vores egen produktion af unikke vægure som passer ind i alle moderne Nordiske hjem. Så hos os finder du helt sikkert et vægur der passer ind i dit eller jeres hjem. Et vægur er næsten til at finde i alle hjem, og derfor er designet og udseendet heller ikke irrelevant, derfor arbejder vi altid efter at fremstille og designe ure i flot, minimalistisk og nordisk design.

Fremstil dit eget vægur

Som noget helt unikt tilbyder vi her hos C.Centrum af du har muligheden for at fremstille dit helt eget vægur. Her har du muligheden for at være din egen designer og fremstille det udseende af et vægur som du ønsker.

Måske du ønsker et sjovt vægur med sjove citater, eller måske du har en helt unik idé til hvordan uret kan se ud.

Vores vægurs designer går det muligt for dig at skrive den tekst du ønsker på væguret, samt tilføje det motiv du ønsker ud fra dem som vi har stillet til rådighed i designeren.

Kvalitets bevidst materiale:
Alle by C’s produkter er fremstillet og udarbejdet i bæredygtigt træ, hvor vi lægger høj vægt på træet kvalitet, samt bæredygtigheden. Udover kvaliteten af træet har vi også haft stor fokus på er urværket som driver viserne på uret.

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske UTS, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition.

Dansk design | Dansk kvalitet fremstillet og produceret af by C – C.Centrum