Moderne vægur i egetræ | by C

599,00kr.

Moderne er et vægur i elegant og stilfuldt design som passer til stuen, soveværelset, kontoret eller andet rum.

Væguret er fremstillet i bæredygtigt egetræsfineer, og hvor indgraveringen giver et elegant aftryk af årene i træet, samt en dybde i graveringen.

Tidens tendens er enkelt indretning, og derfor passer vores vægur ind i alle nordiske hjem.

Uret måler 28cm.
Tykkelse på uret: 6mm egetræs
Afstand i alt fra væggen: 2,5 cm

Montering:
Vi har naturligvis sørget for at alt det du skal bruge til ophængningen medfølger. 1 stk. AA batteri, 1 rawplug og 1 skrue.

Et tysk kvalitetsurværk som næsten er lydløst

Motoren bag uret kaldes urværket. Det er dette, som driver viserne, samt sørger for at vise klokkeslettet inden for milisekunders nøjagtighed. Her benyttes der et quartz urværk af højeste kvalitet, fra tyske UTS, som med mere end 150 års erfaring inden for fremstilling af urværker, har indtaget en ledende markedsposition.

Dansk design | Dansk kvalitet fremstillet og produceret af by C – C.Centrum

 

Beskrivelse

Unikke og lækre vægure fra by C
Her hos C.Centrum finder du vores egen produktion af unikke vægure som passer ind i alle moderne Nordiske hjem. Så hos os finder du helt sikkert et vægur der passer ind i dit eller jeres hjem. Et vægur er næsten til at finde i alle hjem, og derfor er designet og udseendet heller ikke irrelevant, derfor arbejder vi altid efter at fremstille og designe ure i flot, minimalistisk og nordisk design.

Kvalitets bevidst materiale:
Alle by C’s produkter er fremstillet og udarbejdet i bæredygtigt træ, hvor vi lægger høj vægt på træet kvalitet, samt bæredygtigheden.