RAW Teak skærebræt med Familie gravering

229,00kr.

Elegant skærebræt/serveringsfad fra RAW med familie gravering – Det perfekte skærebræt til hjemmet, eller som gave.

Designet er flot organisk, og materialet er råt,

Teaktræ er et ekstremt robust materiale, og det hårde træ er næsten ikke til at slide op, hvis det behandles korrekt.

Da træ er et naturmateriale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Kom aldrig et skærebræt af træ i opvaskemaskinen. Vask det i stedet i hånden, tør det grundigt af og lad det lufttørre helt, inden du sætter det væk. For at undgå udtørring bør træet regelmæssigt behandles med olie – vælg altid en olie, som er egnet og godkendt til kontakt med fødevarer. Dårlig lugt fjernes nemt ved at strø en skefuld groft salt ud over skærebrættet, som herefter gnides med en halv citron.

Brættet måler
43 x 19 x 1,5 cm

Har du husket gavepynten?
Klik ind og se vores egen produktion af gavepynt – Prikken over iét til den perfekte gave.

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Beskrivelse

AIDA RAW fra Christiane Schaumburg-Müller

RAW – konceptet er udviklet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Samarbejdet er opstået grundet Christianes store indblik i design, interiør og mode, og hendes evner til at omsætte dette til produkter i moderne og god stil til rimelige penge. Christiane har budt ind med konstruktiv sparring under hele designprocessen og har haft stor indflydelse på forme og farver i de færdige designs.

“Jeg er super glad for resultatet. Stentøjet er virkelig lækkert – det er rigtig god stil, som jeg glæder mig til at dække op med derhjemme” siger Christiane Schaumburg-Müller.