BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder Store Bededag Fredag d. 26 April. og er tilbage igen mandag. Rigtig Glæde Bededag

Nøgleringe

Pris
Pris - slider
02000
På lager
Kør forsigtigt nøglering | by C
149,00kr.

En personlig nøglering er en unik mulighed for at få fremstillet en personlig gave for ikke så mange penge. En personlig nøglering er en praktisk gave som passer perfekt til alle mennesker, og derfor også en unik gave.

Det kan være en afskedsgave til dagplejemoren, gave til mors dag eller en fødselsdagsgave til far. Mulighederne er uendelige og vi sikrer dig et produkt i højeste kvalitet skabt af professionelle gravører.

Du kan derfor fremstille den personlige gave der giver stor værdi for modtageren.

Lav din helt egen nøglering med tekst

Her hos C.Centrum tilbyder vi et bredt sortiment i forskellige nøgleringe. Lige fra vores egen produktion af nøgleringe i egetræ til nøgleringe fra andre brands såsom Spring Copenhagen, Georg Jensen og Nordahl Andersen.

Ens for dem alle tilbyder vi gratis gravering på nøgleringene, hvilket gør det muligt for dig at få fremstillet en nøglering med navn eller tekst lige efter dine ønsker.

Alle vores smukke nøgleringe er unikke på hver deres måde, og der er derfor rig mulighed for at finde en nøglering der passer til din smag.

Nøglering med tekst – Du bestemmer hvad der skal stå

På vores personlige nøgleringe kan du selv helt bestemme hvilken tekst du ønsker graveret. Det er derfor helt op til dig hvad du ønsker der skal graveres på nøgleringen. Med over 20 års erfaring inden for gravering sørger vi for at du fremstille din helt egen nøglering, personlige nøglering i kvalitet

Nøgleringe med tekst fremstillet i kvalitets læder

Vi har helt specielt fremstillede nøgleringe i læder som fremstilles her på eget værksted. Disse nøgleringe er fremstillet ud fra kvalitets materialer og du får her en flot nøglering som er helt unik.

Valg af farver på læder nøglering

Vores læderstropper kan vælges i 3 forskellige farver. Natur, Cognac og mørkebrun. Alle farverne egner sig til lasergraveringen, så teksten vil står flot og tydeligt – Dog egner natur sig allerbedst da lasergraveringen bliver sort, og natur er lysest i farven.

Håndlavet i hjertet af Slagelse, Danmark

Alle vores nøgleringe er fremstillet og produceret her i hjertet af Slagelse på eget værksted, hvor vi laserskærer egetræs nøgleringene og derefter skærer læders stropperne til og samler nøgleringene.

Da vi samler det hele i hånden har vi også stor mulighed for at frasorterer dårligt læder, så vi altid sikrer den bedste kvalitet på vores produkter.

Nøgleringe fremstillet i kvalitets træ

Vi har et stort udvalg af nøgleringe fra vores egen produktion. Disse nøgleringe findes i mange forskellige designs og former, hvilket gør det muligt for dig at finde en nøglering til præcis den anledning du skal bruge gave til.

Forskellige former og designs

Vi har et hav af forskellige designs så vi på den måde kan sikrer at du finder en nøglering som du kan give i gave. Det kan være at venneparet har fået et nyt hus, og du derfor ønsker at give dem en gave til denne anledning.

Alle vores produkter er designet af C.Centrum og bliver fremstillet når ordren er lavet. Du får derfor en ny nøglering som kommer direkte fra produktionen og med en lasergravering der stadig dufter.

Vores personlig nøgleringe er skabt med stor kærlighed til produktet, og derfor får du også en nøglering i høj kvalitet og vi sikrer derfor en tilfredshedsgaranti til dig som kunde.

En gave til mange anledninger

Nøgleringe er en perfekt gave som kan gives til mange anledninger. Vi har blandt andet nøgleringe fremstillet specielt til forskellige mærkedage og begivenheder såsom.

  • Nøglering til konfirmation
  • Nøglering til mors dag
  • Nøglering til fars dag
  • Nøglering til fødselsdage
  • Nøgleringe til Studenter

En nøglering med tekst er et sikkert gavehit.

Unik nøglering i blankt stål til studenten.

Søger du en gave til den nye student er vores nøglering fra Nordahl Andersen fremstillet i blankt stål, et rigtigt godt bud på en sød personlig gave. Den personlige nøglering bliver typisk indgraveret med studentens navn samt datoen for hvornår de blev færdige med deres uddannelse.