MENU

Nøgleringe

Pris
02000
På lager
Kør forsigtigt nøglering | by C
149,00DKK

Overask en du holder af med en personlig nøglering.

En nøglering er et oplagt og populært valg til en personlig gave, som passer til både ham og hende. Dette kunne være din mor, far, kæreste, ægtefælle eller god ven/veninde.

Nøglering med tekst.

Vores nøgleringe kan personliggøres med valgfri tekst, såsom en lille hilsen, dato, citat, eller navn, og vi ser ofte at det er personlige tekster der bliver graveret på nøgleringene. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad der kan graveres.

Nøgleringe til mange anledninger

Udover vores personlig nøgleringe, har vi også et udvalg af nøgleringe med søde, sjove og kærlige designs. Dette kunne være til fars dag, mors dag, osv. Vores designs er udarbejdet af vores dygtige grafiker så du får en helt unik nøglering fremstillet og egetræs finer og kvalitets læder som strop. Du har mulighed for at vælge imellem 3 forskellige farver læder til stroppen samt om det skal være en sølv, eller messing nitte.

Håndlavet nøgleringe.

Alle vores nøgleringe er fremstillet og produceret her i hjertet af Slagelse på eget værksted, hvor vi laserskærer egetræs nøgleringene og derefter skærer læders stropperne til og samler dem.

Da vi samler det hele i hånden har vi også stor mulighed for at frasorterer dårligt læder, så vi altid sikrer den bedste kvalitet.

Valg af farver:

Vores læderstropper kan vælges i 3 forskellige farver. Natur, Cognac og mørkebrun. Alle farverne egner sig til lasergraveringen, så teksten vil står flot og tydeligt – Dog egner natur sig allerbedst da lasergraveringen bliver sort, og natur er lysest i farven.

Læder nøglering

Udover vores egetræs nøgleringe fremstiller vi også nøgleringe i læder, som kan lasergraveres med ønsket tekst – En personlig nøglering vil være et sikkert gavehit blandt alle.

Dansk Design | Dansk kvalitet fremstillet af by C