BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder Store Bededag Fredag d. 26 April. og er tilbage igen mandag. Rigtig Glæde Bededag

GRATIS GRAVERING PÅ GAVER

LEVERING: 2-4 DAGE

Fødselstavler og Birth Pose

Pris
Pris - slider
02000

Fødselstavle til dåbsbarnet eller de nybagte forældre

En fødselstavle er en unik gave til dig selv, eller de nybagte forældre.
En fødselstavle sød vægdekoration eller borddekoration hvorpå barnets navn, længde, vægt, fødselsdato mm. står som et minde om hvor lille barnet var ved fødslen.

Vi har fødselstavler i forskellige materialer såsom træ og glas, og alle produkter er af egen produktion af materiale i høj kvalitet.

Vi tilbyder forskellige designs af fødselstavler, og udover navn, vægt, længde samt dato har du også mulighed for at få en med stjernetegn samt hvilken kirke barnet er blevet døbt i.

Oplagt gave til barnedåben

En fødselstavle er en oplagt gaveidé som en dåbsgave da den er helt unik, og bliver et hit blandt barnedåbsgaverne. Gaven er så personlig at den vil bringe stor glæde blandt forældrene men ikke mindst også for barnet da den vil følge personen igennem hele livet.

Fødselstavle i 1:1 – Birth pose

Udover den traditionelle fødselstavle og vi også vores Birth Pose fødselstavle som er 1:1 af barnets størrelse, og er en vægdekoration hvor barnets faktiske størrelse bliver en del af fødselstavlen.

Vores Birth Pose 1:1 vægdekoration af din baby er en påmindelse af hvor lille dit barn var ved fødslen, og skaber kærlige minder hver gang man kigger på dekorationen.

I bunden af baby udskæringen vil det være muligt at personliggøre tavlen med navn, fødselsdato, tid, vægt samt længde.

Alle vores tavler er fremstillet i eget værksted og derfor er der stor fokus på bæredygtighed samt kvalitet når vi udvælger vores materialer.

Dansk design | Dansk kvalitet produceret og designet af by C | C.Centrum