BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder påskeferie fra 27 marts. Ordrer placeret inden tirsdag d. 26. marts er garanteret afsendelse inden påske. Glædelig påske :-)

Sparegris & sparebøsse

Den personlige sparegris & sparebøsse

Det kan være svært at finde den rette barnedåbsgave, men er sparebøsse til børn er altid et oplagt valg da gaven vil følge barnet igennem hele livet. Sparegrisen kan graveres helt gratis med f.eks. barnets navn og fødselsdato hvilket gør gaven helt unik. En personlig indgravering gør noget for både barnet og forældrene når de ved at der er en tanke bag selve gaven. Derudover er en sparegris også en oplagt barselsgave.

Stort udvalg i sparebøsser

Hos C.Centrum tilbyder vi et stort udvalg i personlige dåbsgaver og derved også et bredt sortiment i forskellige sparebøsser med gravering. Dette er en oplagt gave til barnedåben, eller den første fødselsdag.

Materialet af sparegrisen kan være vigtigt og derfor har vi også forskellige modeller i henholdsvis træ, fortinnet og forkromet metal.

Vores Nordahl Andersen sparegris er lavet i både fortinnet og forkrommet udgaver, og fås i mange forskellige søde motiver som Noahs ark, En elefant med farvede øre, gravko osv.

Sparegris – En populær dåbsgave og barselsgave

En sparegris er en af der mest populære dåbsgaver da de kan blive personlig graveret med navn og dato, og er yderst velegnet til både drenge og piger, og kan gives til både barnedåben eller fødselsdagen. Det er en gave der nydes af både barnet og dets forældre, og gaven vil blive husket i mange af da den er personliggjort med navn.

Sparebøssen passer også en i alle hjem, og bliver derfor også hurtigt en del af indretningen på børneværelset, da den er flot at have stående fremme.

Et Køb du sjældent vil fortryde.
Mangler du inspiration til barnedåbsgaven kan du finde vores fulde udvalg på Barselsgave eller dåbsgave.