BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

På grund af ferie kan der forekomme længere leveringstid.

Bordflag

Elegant og personligt bordflag – Populær gaveidé

Med et personligt bordflag kan du dekorerer og pynte et festligt bord som er til ære for personen eller begivenheden der skal fejres.

Ikke alene giver det en følelse af fest, men det kan også bruges til at mindes de særlige øjeblikke i livet. Uanset om det er en fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum, konfirmation eller barnedåb, er et personligt bordflag med gravering en gave, som alle vil blive glade for at få.

Flag med gravering er en oplagt gaveidé,

Det bedste ved et personlige bordflag er, at det kan skræddersyes præcis som du ønsker det. Du kan vælge farve, størrelse, design og endda tilføje din egen gravering eller besked for at sikre, at gaven er helt unik og speciel.

På den måde vil din modtager vide, at du har lagt tanker og kræfter i gaven, og vil sætte endnu mere pris på den.

Vi alle har fødselsdag hver år, og hvorfor ikke give et fødselsdagsflag i gave, netop for at vise at der er noget at fejre. Vi alle er glade for at blive et år ældre, selvom nogen syntes at det kan være hårdt at runde det skarpe hjørner som 40-50-60 osv.

Den perfekte dåbsgave til den lille borger.

Et dåbsflag med gravering som navn, fødselsdato, dåbsdato, længde, vægt osv. er en rigtig god dåbsgave. Ikke mindst fordi at indgraveringen skaber et personligt bordflag, som vil følge barnet igennem hele dets liv.

Et personligt dåbsflag er en gave som er et sikkert hit til barnedåben.

Gratis gravering på alle bordflag.

Det bedste ved et bordflag er at, det kan skræddersyes direkte efter dit ønske i forhold til graveringen. Der kan graveres en personlig hilsen eller anden tekst direkte flaget fod og her hos C.Centrum tilbyder vi gratis gravering.

Det er blandt andet meget populært at graverer personens navn samt fødselsdato på bordflaget.

Dette er blandt andet også en af grundene til at et bordflag er så populær en gaveidé at give i gave du de fremstilles med en personlig gravering.

Vi tilbyder forskellige skrifttyper af vælge imellem, og fri mulighed for at skrive ønsket tekst og graveringen bliver lavet på selve flaget med en vores graveringsmaskiner.

Bredt udvalg i bordflag fra forskellige brands.

Her hos C.Centrum tilbyder vi et stort udvalg af bordflag fra forskellige brands til forskellige budgetter, og alle sammen er selvfølgelig med gratis gravering, og er en oplagt personlig gave.

Georg Jensen har med deres flag skabt en klassiker.

Georg Jensen har med deres bordflag lavet et flag med håndpoleret bund som gør en personlig indgravering meget synlig, og er derfor også en af grundene til at det er et oplagt bordflag når det skal indgraveres.

Piet Hein flag i kvalitets materiale.

Flaget er kendt for at pynte bordet med sit stilrene design og tages frem til alle mærkedage der skal fejres. Flaget er fremstillet i gennemført god kvalitets stål, og med en lasergravering kan vi personliggøre flaget med en gravering.

Bestil online og få bordflaget leveret indenfor 1-3 hverdage

Ja, du læste rigtigt. Vi tilbyder hurtig levering også selvom du bestiller et flag med gravering. Med vores moderne graveringsmaskiner og dygtige gravører sikre vi dig en flot gravering og netop fordi vi selv foretager alt arbejdet kan vi hurtigt få ekspederet og afsendt ordren.

Livet er skønt, og lad os huske at fejre det!