MENU

Bordflag

Elegant og personligt bordflag.

Der er mange grunde til at sætte et bordflagstang på bordet – Fødselsdag, bryllupsdag, årsdag, konfirmation, barnedåb osv. – Ja, et personligt bordflag er en gave som alle vil blive glade for, og kan bruges til at fejre alle livets glæder.

Fødselsdagsflag med gravering

Vi alle har fødselsdag hver år, og hvorfor ikke give et fødselsdagsflag i gave, netop for at vise at der er noget at fejre. Vi alle er glade for at blive et år ældre, selvom nogen syntes at det kan være hårdt at runde det skarpe hjørner som 40-50-60 osv.

Den perfekte dåbsgave.

Et bordflag med gravering som navn, fødselsdato, dåbsdato, længde, vægt osv. er en rigtig god gave. Ikke mindst fordi at indgraveringen skaber et personligt flag, som barnet vil have med sig hele livet, men ikke mindst også fordi at der er nogen tanker bag gaven. Forskellen på at give et bordflag i gave fremfor en ske, eller tallerken er at man er sikker på at bordflaget vil blive brugt oftere.

Gratis gravering på alle bordflag.

Her hos C.Centrum tilbyder vi GRATIS gravering på alle vores artikler, hvilket gør dem helt unikke og personlige.

Der kan indgraveres lige det som kunden ønsker, og dette kunne være navn, fødselsdagsdato, årsdag, bryllupsdag, konfirmationsdato osv.

Stort udvalg.
Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bordflag fra forskellige brands.
– Nordahl Andersen
– Piet Hein
– Zone
Alle flagene er naturligvis med mulighed for gratis indgravering.

Bestil online og få det leveret indenfor 1-3 hverdage

Med vores moderne graveringsmaskiner og dygtige gravører sikre vi dig en flot gravering og netop fordi vi selv foretager alt arbejdet kan vi hurtigt få ekspederet og afsendt ordren.

Livet er skønt, og lad os huske at fejre det!

Se vores udvalg og bliv inspireret.