BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

På grund af ferie kan der forekomme længere leveringstid.

Termoflaske

Pris
Pris - slider
02000

Personlig termoflaske

En termoflaske er praktisk at have i en travl hverdag. Ikke mindst hvis man ønsker at have koldt eller varmt at drikke med på farten. Alle vores termoflasker er fremstillet således at vi kan lasergraverer navn, citat eller andet ønsket tekst på selve flasken. Dette er med til at gøre drikkedunken personlig, og er en oplagt gave.

Klar, Parat, skolestart – Termoflaske til børn

En anden funktion en termoflaske med navn kan have er selvfølgelig til en lang skoledag, eller dag på arbejdet hvor der ønsket at væsken forbliver kold eller varm gennem det meste af dagen, og netop fordi vores termoflasker er i god kvalitet sikre vi at væsken vil forblive lækker så længe låget er skruet på.

Mange af vores termoflasker til kaffe, te og kolde drikke har nemlig en silikone pakning i låget, hvilket gør at de holder tæt, så væsken ikke løber ud, og holder på temperaturen.

Drikkedunk som gave?

Hvis drikkedunken skal bruges som en gave, har vi også forskellige citater som kan indgraveres på flaskerne uden merpris. Alt lige fra sjove, søde og skøre citater. Men ikke mindst kan du også selv vælge teksten på vores termoflasker med eget navn.

Protein shaker

Udover vores termoflasker har vi også protein shakers som sikre at den aktiver person også kan have en kold shake med på farten, eller i fitness centret. Flaskerne er designet så alt pulver bliver opløst uden problemer, og derfor er det slut med klumper i shaken.

Vores protein shakers kan naturligvis også personliggøres med en flot lasergravering. Den oplagte gave til den aktive person som træner, eller ønsker at komme i gang med at træne.