MENU

Hos C.Centrum vil vi tillade os at holde lidt ferie, og der bliver derfor ikke lavet ordre i ugerne 28-29-30. Ordre i denne periode bliver sendt efter ferien

Vi har MEGET travlt og løber stærkt - Der kan derfor forekomme længere leveringstid

Glas med gravering

Pris
Pris - slider
02000
Rund træcoaster i egetræ
IKKE PÅ LAGER
Rund coaster fremstillet i lakeret træ
39,00kr.

Rødvinsglas med gravering

Det kan være svært at finde den rigtig gave men et rødvinsglas med gravering er en oplagt gaveidé. Alle vores glas er lasergraveret hvilket giver en virkelig god skarphed, og graveringen vil aldrig forsvinde fra glasset da det er “brændt” ind i glasset.

Et glas med gravering er en gave som vil forblive et mindre for altid, da selve graveringen aldrig vil forsvinde, og da rødvinsglas oftest bliver brugt vil personen blive mindet om dagen de fik rødvinsglaset.

Udover at du selv kan vælge teksten på glassene, har vi også en masse sjove, søde og kærlige citat glas med unikt design, som kun vi har her hos C.Centrum. Alle vores citatglas kan findes her.

En glasbrik med navn

Udover vores rødvinsglas med gravering kan der også tilkøbe personlige coasters i træ med navn. Disse glasbrikker bliver fremstillet i egetræsfineer og fås i to forskellige former – Rund og firkantet så rødvinsglasset kan stå på dem.

En glasbrik med navn er en sjov gave da der kan graveres mange sjove og søde tekster på dem. Såsom Camillas Cola, Famses rødving, Muttis safevand osv. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad der kan skrives på glasbrikkerne.

Champagneglas med navn

Champagneglas med navne er en yderst brugt gave til brylluppet eller studenten, og derfor har vi også et større udvalg med forskellige citater, men også champagneglas med helt egen gravering. En gave vi oftes laver til studenten er en gavekurv med champagneglas samt en champagne så dagen er klar til at blive fejret. Man bliver trosalt kun student en gang i livet, og denne dag bliver et minde med et champagneglas med navn.