BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder påskeferie fra 27 marts. Ordrer placeret inden tirsdag d. 26. marts er garanteret afsendelse inden påske. Glædelig påske :-)

Gæstebog

Pris
Pris - slider
02000

Gæstebog

Når man planlægger en særlig begivenhed, er det naturligt at ønske, at alt skal være perfekt. En af de vigtigste dele til enhver fest er en gæstebog, som vil hjælpe jer med at huske dagen – for altid.

En personlig gæstebog er derfor et oplagt valg da i selv vælger hvad der skal graveres på bogen, og vi har en gæstebøger som passer til alle begivenheder.

Gæstebog til brylluppet

En gæstebog til et bryllup er en sjov måde at give gæsterne mulighed for at dele deres tanker, ønsker og hilsener. Dette er en chance for brudeparret at se, hvordan folk har nydt deres bryllup og huske dem i årene fremover.

Derudover kan alle bryllupsgaverne også skrives i bogen, så man kan huske hvem der har givet hvad i gave.

Vi har derfor lavet et specielt design med en kirke eller vielsesringe, som er yderst velegnet til bryllupper.

Vores gæstebøger kan købes i forskellige størrelser og farver, men det er vigtigt at vælge en designet specielt til et bryllup. Vi tilbyder gæstebøger i følgende farver.

  • Gæstebog sort
  • Gæstebog Brun
  • Gæstebog Beige

Lav en personlig bryllupsgæstebog

Alle vores gæstebøger kan personliggøres med en gravering. Dette kan være brudeparrets navne, bryllupsdato eller andet relevant information såsom hvilken kirke de bliver gift i.

Gæstebøgerne er fremstillet i kvalitetslæder og derfor vil vores lasermaskine graverer det ønskede design direkte ned i gæstebogen – hvilket giver et super flot resultat.

Der er derfor rig mulighed for at sætte jeres eget præg på gæstebogen.

Gæstebog til barnedåb – Få barnets navn graveret i bogen

At have en dejlig gæstebog med barnets navn til barnedåben er en fantastisk måde at sikre, at dine gæster føler sig værdsat og inkluderet.

Gæsterne kan endda skrive deres navn ved siden af hilsenen, så mor og far har en lille påmindelse om dem, der var der på denne specielle dag.

En gæstebog er derfor vigtig del af barnedåben da det automatisk bliver et minde om dåbsdagen.

Gæstebog til babyshoweret

Gør babyshoweret til et minde med en babyshower gæstebog som gæsterne kan skrive i. Dette kunne være en personlig hilsen, digt, livserfaring, gode råd om livet som nybagte forældre mm.

Bogen vil efterfølgende hjælpe med at huske en på de gode minder som dagen har givet.

Udover personlige tekster er der også mange som i dag benytter bogen til at holde styr på hvilke gæster der var med til festen, og hvad de gav i babyshower gaver

Gæstebog til Studenten

Når det kommer til studentergilder, er der mange gode måder at fejre ungdommens store skridt på.

At have en gæstebog er ikke bare et personligt minde for den studenten, men også en stor opmuntring som kan være til stor hjælp for den unge i fremtiden.

Gæsterne kan skrive deres bedste ønsker til studenten og give råd om kommende uddannelse, jobmuligheder og meget andet.

Gæstebogen vil efterfølgende være en stor hjælp for studenten når de skal tage deres næste skridt i livet.

Gæstebog til konfirmationen

En anden meget vigtig dag mange fejrer igennem livet er konfirmationen. Konfirmationen dagen hvor det unge menneske træder ind i de voksnes rækker, og er en dag der er helt speciel.

Derfor er en gæstebog til konfirmationen ligeså vigtig da gæsterne kan skrive små hilsner i bogen, gode livserfaringer og god tip til livet.

Gæstebøger kan bruges til alle livets fejringer

Gæstebøger kan også bruges til andre store begivenheder, såsom jubilæer, runde fødselsdage og andre specielle højtider.

Faktisk er det en god ide at have en gæstebog med til ethvert arrangement som du ønsker at bevare minder fra.

En personlig gæstebog vil ikke kun give dine gæster mulighed for at dele deres tanker med dig, men den vil også være et skatkammer af minder for dig selv igennem hele livet.