MENU

Gæstebog

Personlig gæstebog

Gør festen til et minde med en flot graveret gæstebog som gæsterne kan skrive i. Dette kunne være en personlig hilsen, digt, livserfaring, gode råd om livet osv. Bogen vil efterfølgende hjælpe med at huske en på de gode minder som dagen har givet. Udover personlige tekster er der også mange som i dag benytter bogen til at holde styr på hvilke gæster der var med til festen, og hvad de fik i gaver.

Flotte gæstebøger med indgravering.

Her hos C.Centrum varetager vi selv alle indgraveringerne og derfor vil vi altid sørge for at graveringen bliver som ønsket. Med vores moderne lasermaskiner vil teksten stå flot og tydelig.

Vi har gæstebøger i forskellige materialer, blandt andet i læder og stof. Derudover fås de også i forskellige farver men ens for dem alle er at de er i høj kvalitet til en god pris.

Skriv en personlig hilsen

Mærkedage og specielle begivenheder som barnedåb, bryllup, konfirmationer, eller efterskole ophold har det med at glide forbi os hurtigt. Dagen, som du ellers havde glædet dig til, blev hurtigt overstået. Men med en gæstebog vil du hurtigt kunne finde minderne frem igen, og få et smil på læben over de skønne ting som dagen skabte. En gæstebog er også en oplagt gave som kan gives på dagen, og med en skøn personlig hilsen indgraveret på forsiden vil den være et sikkert hit.

Alle vores gæstebøger er af høj kvalitet, lave priser samt hurtigt levering.

C.Centrum tilbyder altid gratis indgravering på alle gaveartikler