BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder Sommerferie fra Fredag d. 12 Juli. og er tilbage igen mandag d. 22. Ordre i denne periode bliver ekspederet efter ferien

GRATIS GRAVERING PÅ GAVER

LEVERING: 2-4 DAGE

Gratis fragt v. køb over 500,-
Certificeret af E-mærket
Hurtig levering: 1-3 hverdage.
Besøg os: Showroom i Slagelse

Zippo Lighter

Pris
Pris - slider
02000

En Zippo Lighter er en lighter i lommestørrelse. Ens for alle Zippo lightere er at de er fremstillet metal og har et hængslet låg som kan åbnes med et let tryk.

Zippo Lightere drives af et tændingssystem med flinthjul og bruger Zippo Benzin som væske til at skabe en flammen.

Zippo lighter med navn

Gravering af en Zippo lighter kan foretages ved hjælp af en række forskellige metoder, men vi benytter den traditionelle metode som er en dybdegravering med en diamant.

Processen foregå ved at vi med vores computer styrrede graveringsmaskine fortæller maskinen hvad, og hvordan det ønskede skal stå. Herefter går maskinen i gang og dybdegraverer teksten ned i Zippo lighteren.

På den måde sikrer vi en kvalitets gravering hvor det graverede vil være synligt for altid, da det bliver graveret ned i metalet.

En god gave til personen der har alt.

En Zippo lighter er ikke ligesom almindelige lightere der blot bruges til at tænde cigaretter, men de er blevet en helt kultur for sig selv,.

Zippo lightere findes i mange forskellige stilarter og farver. Afhængigt af designet kan de være enkle eller mere vilde i deres designs.

De fås også med forskellige overflader, f.eks. børstet krom, mat sort og poleret messing.

En Zippo lighter med gravering er derfor også en oplagt gave, da den kan gives til mange forskellige anledninger og her hos C.Centrum kan de personliggøres med en gravering helt gratis.

En personlig gravering tilføjer et personligt præg, som kan gøre gaven endnu mere speciel.

Livstids garanti på alle Zippo lightere

En af Zippos helt store forcer er deres livtidsgaranti de tilbyder på alle deres lightere. Hvis der derfor er noget der går i stykker kan lighteren sendes direkte til Zippo som vil reparerer den helt gratis.