MENU

Børnebestik

Børnebestik med gratis gravering

Barnedåben er en meget vigtig mærkedag både for barnet og forældre, så derfor er det også vigtigt for de inviterede gæster at komme med en helt særlig gave til dåben, og her er et børnebestik et oplagt og godt valg.

Hos C.Centrum finder du børnebestik til alle aldre. Så om det er babybestik eller til de lidt større børn, kan vi klare det. Børnebestik er den perfekte gave til barnedåben, 1- års fødselsdag eller måske til en anden anledning, hvor barnet skal modtage gave. Vi forhandler kun bestik i den bedste kvalitet fra kendte brands som Nordahl Andersen mm.

Alle dåbsbestik kan blive graveret helt gratis hvilket gør gaven ekstra personlig og er et kæmpe hit blandt forældre da følelsen om en personlig gave overskygger alt. Selve graveringen du får med gratis har en værdi af 300,- DKK

Børnebestik er en meget populære barnedåbsgave

Et børnebestik er et af de mest populære dåbsgaver, barselsgave eller fødselsdagsgave. Så leder du efter et bestik med navn har vi et skønt udvalg fra forskellige kendte brands som Nordahl Andersen, Aida Design, Dacapo Silver.

Vi har noget både for piger og drenge i klassiske design, med og uden motiver og farve på bestikket. Derudover har vi bestiksæt – Så udvalget er stort og du vil helt sikkert finde et dåbsbestik som du ville kunne lide.

Dåbsbestikket bliver indgraveret gratis på bagsiden af bestikket med den ønskede tekst. Den mest benyttede graveringstekst er barnets navn samt fødselsdato.

Dåbsbestik fås i mange forskellige designs, både med prægning af motiv med og uden farver. Mat eller skinnende. Et af de meget populære bestik er vores børnebestik med H.C. Andersens 4 mest populære eventyr.