Hazel fra Spring Copenhagen

499,00kr.

Oplev charmen af naturens særlige dyr med Spring Copenhagens nuttede egernfigur. Med dens yndefulde, store hale vil denne søde figur helt sikkert tilføje en varm atmosfære til dit hjem.

Egernet tilbringer normalt sin tid i træerne, men vores Hazel hopper direkte fra de høje trætoppe ind i dit hjem, hvor hun vil stå smukt på en vindueskarm, hylde eller reol.

Dekorerer Hazel med en unik indgravering på dens store flotte hale, og skab en meget personlig gave som vil vække stor glæde.

Vægt: 110 g
Bredde: 6,5 cm
Længde: 10,5 cm
Højde: 11,5 cm

Vedligehold: Hazel er ikke et legetøj og må ikke benyttes af børn. Figuren er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere.

Materialer: FSC Eg

Andre materialer: FSC Ahorn, Plastik

Gratis gravering:
Mulighed for lasergravering på Hazels hale, hvor der er plads til en ønsket tekst.
Dette kunne være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage, dåbsdag mm.

Der er plads til 2 linjer.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Vi anbefaler at man benytter Arial som Font når det er gravering på træ for mest synlighed.

Designet af Chresten Sommer

Kun 9 tilbage på lager

Laser gravering - 10 tegn (Love Bimble) - 2 linjer

 • Personliggør produktet med en fin gravering op til 2 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Hvis du ønsker færre en 2 linjer, udfylder du blot 1. Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

 • Linje 1 *

  0 / 10

  Max: 10 Tegn

 • Linje 2 *

  0 / 10

  Max: 10 Tegn

 • kommentar til graveringen *

 • Vælg skrifttype *

 • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.