Pandaen Pixi fra Spring Copenhagen

299,00kr.

Pandaungen Pixi tilfører et unikt personligt præg Den charmerende pandaunge Pixi vækker fantasien til live! Dens energiske og legesyge natur får én til næsten at se for sig, hvordan den elskelige unge boltre sig i Kinas bambusskove.

Pixi trives bedst i selskab med sin mor, Polly, men er også en skøn tilføjelse for sig selv på en hylde eller bogreol i hjemmet.

Inkluder dette eksotiske dyr i din boligindretning og oplev et naturligt og individuelt touch i dit hjem. Med sine charmerende træk vil Pixi utvivlsomt tilføre ekstra smil og lykke i din dagligdag.

Vægt: 47 g
Bredde: 6,0 cm
Længde: 6,0 cm
Højde: 9,0 cm

Vedligehold: Pixi er ikke et legetøj og må ikke benyttes af børn. Figuren er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere.

Materialer: FSC Ahorn
Andre materialer: FSC karboniseret ask, plastik

Gratis gravering:
Mulighed for lasergravering på Pixis ryg, hvor der er plads til en ønsket tekst.
Dette kunne være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage osv.

Der er plads til 2 linjer.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Vi anbefaler at man benytter Arial som Font når det er gravering på træ for mest synlighed.

Kun 11 tilbage på lager

Laser gravering - 15 tegn (Mrs Salt) - 2 linjer

  • Personliggør produktet med en fin gravering op til 2 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

  • Linje 1 *

    Max: 15 Tegn

  • Linje 2 *

    Max: 15 Tegn

  • kommentar til graveringen *

  • Vælg skrifttype *

  • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.