Pandaen Polly fra Spring Copenhagen

499,00kr.

Den store panda er et sødt og elskværdigt dyr, der bruger størstedelen af sin dag på at gnaske bambus. Polly er en tro kopi af dette smukke væsen og kan både sidde og stå, som om den er lige på vej til en lækker bambus snack.

Lad denne vidunderlige figur bringe liv og glæde ind i dit hjem, hvor dens tilstedeværelse vil skabe en hyggelig og charmerende atmosfære. Polly er fremstillet af bæredygtigt FSC®-certificeret ahorn og asketræ, så du kan føle dig godt tilpas med dit valg af en naturlig og miljøvenlig indretningsgenstand.

Vægt: 175 g
Bredde: 8,0 cm
Længde: 10,0 cm
Højde: 14,0 cm

Vedligehold: Polly er ikke et legetøj og må ikke benyttes af børn. Figuren er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere.

Materialer: FSC Ahorn
Andre materialer: FSC karboniseret ask, plastik

Gratis gravering:
Mulighed for lasergravering på pollys ryg, hvor der er plads til en ønsket tekst.
Dette kunne være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage osv.

Der er plads til 2 linjer.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Vi anbefaler at man benytter Arial som Font når det er gravering på træ for mest synlighed.

Kun 7 tilbage på lager

Laser gravering - 15 tegn (Emotions) - 3 linjer

 • Personliggør produktet med en fin gravering op til 3 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Hvis du ønsker færre en 3 linjer, udfylder du blot 1, eller 2 linjer Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

 • Linje 1 *

  Max: 15 Tegn

 • Linje 2 *

  Max: 15 Tegn

 • Linje 3 *

  Max: 15 Tegn

 • kommentar til graveringen *

 • Vælg skrifttype *

 • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.