Snow fra Spring Copenhagen

349,00kr.

Denne smukke baby træpingvin fra Spring Copenhagen er den perfekte gave til enhver særlig anledning. Med dets bløde kurver og detaljerede design er Snow ikke kun en skulptur, men også et varigt minde. Hver pingvin er unik i sit design, da den er lavet af naturlige træsorter, hvilket giver hvert eneste stykke sit eget særpræg.

Det mest særlige ved denne baby pingvin er muligheden for at gøre den personlig. På Snows mave er der plads til indgravering af en personlig tekst, hvilket gør den til en ideel gave til anledninger som fødselsdage, barnedåb, konfirmation eller blot for at vise nogen, at du tænker på dem.

Vægt: 37 g
Bredde: 5,0 cm
Længde: 4,0 cm
Højde: 7,0 cm

Gratis gravering:
Mulighed for lasergravering på Snows mave, hvor der er plads til en ønsket tekst.
Dette kunne være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage osv.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Vi anbefaler at man benytter Arial som Font når det er gravering på træ for mest synlighed.

Designet af Chresten Sommer

Mathilda er et unik håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssig på alle vores træprodukter.

Kun 13 tilbage på lager

Laser gravering - 15 tegn (Mrs Salt) - 2 linjer

  • Personliggør produktet med en fin gravering op til 2 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

  • Linje 1 *

    Max: 15 Tegn

  • Linje 2 *

    Max: 15 Tegn

  • kommentar til graveringen *

  • Vælg skrifttype *

  • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.