Victoria fra Spring Copenhagen

2.499,00kr.

Forestil dig en verden, hvor du kan have en koala som dit kæledyr. De bløde ører, de kloge øjne og det nuttede ansigt ville smelte enhvers hjerte. Desværre er dette dog ikke muligt, eller er det?

Må vi præsentere Victoria, den store koalafigur fra Spring Copenhagen, der vil føles som en del af dit hjem. Hendes udtryk er mildt og fredfyldt, akkurat som de ægte koalaer, der lever frit i naturen. Med Victoria ved din side kan du nyde hendes selskab i stuen eller lade hende tage imod dine gæster i entréen.

Lad Victoria blive en del af din dagligdag og oplev, hvordan hendes charmerende tilstedeværelse vil bringe ro og harmoni ind i dit hjem. Hun vil bringe et strejf af Australien ind i dit liv og gøre dit hjem endnu mere hyggeligt og indbydende.

Vægt: 1680 g
Bredde: 13 cm
Længde: 15 cm
Højde: 25 cm
Vedligehold: Victoria er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere.
Materialer: FSC Eg
Andre materialer: FSC-Ahorn, plastik, Broderet tekstilflag (Flag str.: 125x190mm – H370mm
Produceret i: VIETNAM

Personliggør Victoria med en gravering på maven.
Vi tilbyder gratis gravering på maven af Victoria.
Dette kunne f.eks. være familien navn hvis hun skal stå i entreen? (Familien Jensen)
Det kunne også være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage osv.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Kun 1 tilbage på lager

Laser gravering - 20 tegn - 3 linjer

 • Personliggør produktet med en fin gravering op til 3 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Hvis du ønsker færre en 3 linjer, udfylder du blot 1, eller 2 linjer Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

 • Linje 1 *

  0 / 20

  Max: 20 Tegn

 • Linje 2 *

  0 / 20

  Max: 20 Tegn

 • Linje 3 *

  0 / 20

  Max: 20 Tegn

 • kommentar til graveringen *

 • Vælg skrifttype *

 • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.