BLACK FRIDAY HELE ÅRET - GRATIS GRAVERING PÅ ALLE GAVER TIL EN VÆRDI AF 300!

MENU

Vi holder Store Bededag Fredag d. 26 April. og er tilbage igen mandag. Rigtig Glæde Bededag

GRATIS GRAVERING PÅ GAVER

LEVERING: 2-4 DAGE

Gratis fragt v. køb over 500,-
Certificeret af E-mærket
Hurtig levering: 1-3 hverdage.
Besøg os: Showroom i Slagelse

Fødselsdagstog

Pris
Pris - slider
02000

Fødselsdags tog med navn

Et fødselsdagstog med navn er en fantastisk unik gave at give barnet til barnedåben eller 1 års fødselsdag. Fødselsdagstoget specialfremstillet med barnets navn som bliver indgraveret i lokomotivet, og fødselsdagen på vognen lige bagefter.

Dette er med til at gøre hver eneste fødselsdag helt unik og speciel. Vores toge er fremstillet i træ, hvilket er yderst velegnet til gravering. navn, og det kan være et fantastisk minde til at fejre en særlig dag.

Det fine fødselsdagstog vil skabe minder.

Vores fineste fødselsdagstog er en unik gave da det vil vokse med barnet og følge det i mange år. Til toget medfølger ekstra tal fra 1-9 og derfor vil de første 9 år af barnets liv være i følge af toget til hver fødselsdag.

Toget vil derfor følge barnet igennem hele barndommen og måske videregives i arv til dets egne børn, som kan få indgraveret deres navne i de andre vogne.

Vores flotte fødselsdagstog bliver til et navnetog

Ligeså snart vi laver en gravering i togets lokomotiv bliver det helt automatisk et navnetog. Disse flotte fødselsdagstog i træ er en unik gave til dig selv eller en du holder af. Dit barns fødselsdag vil for altid blive noget helt særligt med dette fødselsdagstog.

Fødselsdagstoget er den perfekte dåbsgave eller gave til navngivningsfest

Et fødselsdags tog med navn er en god gave til enhver barnedåb, og er en kreativ og betænksom måde at vise nogen, at du holder af dem.

Fødselsdagstoget fås i forskellige varianter og fine farver som går det til en oplagt gave uanset om det er en gave til en lille dreng eller pige.

En personlig gave viser bare at du har haft mange tanker bag gaven, og derudover kan toget altid stå fremme på børneværelset og pynte.