H. C. Andersens flettet Julehjerte XS, 5 cm, forgyldt – Nordahl Andersen

149,00kr.

H.C. Andersens Klassiske julehjerte fra Nordahl Andersens er en ægte dansk tradition, der bringer varme og glæde ind i ethvert hjem i juletiden. Disse unikke julehjerter er lavet af ædle materialer og forgyldt med omhu af dygtige håndværkere. Hvert julehjerte er et kunstværk i sig selv og udstråler den særlige ånd og tradition, der hører julen til.

Julehjerterne er en oplagt Personlig julegave da de kan graveres med ønsket tekst.

Størrelse: 5 cm

Gratis gravering på Nordahl Andersen Julehjerte
Få indgraveret en personlig tekst på julehjertet helt gratis. Dette kunne være et citat, navn eller lign.

17 på lager

Laser gravering - 15 tegn (Mrs Salt) - 2 linjer

  • Personliggør produktet med en fin gravering op til 2 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

  • Linje 1 *

    Max: 15 Tegn

  • Linje 2 *

    Max: 15 Tegn

  • kommentar til graveringen *

  • Vælg skrifttype *

  • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.

Varenummer (SKU): 98862722000 Kategorier: , , , , , , , , ,
 

Beskrivelse

Forgyldte juleghjerter fra Nordahl Andersen

Smukke forgyldte julehjerter til jul

Nordahl Andersen er anerkendt for deres eksklusive håndværk og høje kvalitet. Hvert forgyldt julehjerte er fremstillet med omhu og dedikation, og kun de bedste materialer anvendes.

Hvert julehjerte er perfekt formet og poleret, så det skinner med en enestående glans. Guldforgyldningen giver julehjertet en ekstra dimension af elegance og luksus.

Når du køber et forgyldt julehjerte fra Nordahl Andersen, investerer du i et smukt kunstværk, der vil blive en del af din juletradition i mange år.

Som noget helt unik kan vi her hos C.Centrum lasergravering en personlig besked, citat eller tekst på Julehjerterne fra Nordahl Andersen. En service vi tilbyder helt gratis som har en værdi af 300,-