Peanut fra Spring Copenhagen

369,00kr.

Oplev sjælden nærkontakt med naturens charmerende egern – Mød Peanut, den nuttede lille fætter, der leder efter et nyt hjem!

Peanut er normalt en sky fælle, der holder til i de høje trætoppe, hvor den med lethed hopper fra træ til træ på jagt efter lækre nødder. Men en gang imellem er heldet med os, og vi får lov til at spotte dette søde dyr, når det dristigt springer gennem græsset.

Vægt: 46 g
Bredde: 4,0 cm
Længde: 7,0 cm
Højde: 8,5 cm

Vedligehold: Peanut er ikke et legetøj og må ikke benyttes af børn. Figuren er et unikt håndlavet og håndsamlet træprodukt, der vil have variationer fra version til version. Rens med en fugtig klud. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere.

Materialer: FSC Eg

Andre materialer: FSC Ahorn, Plastik

Gratis gravering:
Mulighed for lasergravering på Peanuts hale, hvor der er plads til en ønsket tekst.
Dette kunne være en sød personlig hilsen, eller en vigtig mærkedag som f.eks. en konfirmation, fødselsdag, bryllupsdage, dåbsdag mm.

Der er plads til 2 linjer.

Da træ er et natur materiale kan der være knaster og områder med lysere eller mørkere træ, og vi kan derfor ikke garantere at graveringen har det præcise udtryk som billedmaterialet viser.

Vi anbefaler at man benytter Arial som Font når det er gravering på træ for mest synlighed.

Designet af Chresten Sommer

Kun 11 tilbage på lager

Laser gravering - 10 tegn (Love Bimble) - 2 linjer

 • Personliggør produktet med en fin gravering op til 2 linjer. Dette kunne være navne, datoer, citater, osv. Hvis du ønsker færre en 2 linjer, udfylder du blot 1. Vi kan gravere “Hjerter” og “stjerner” men ikke emojis.

 • Linje 1 *

  0 / 10

  Max: 10 Tegn

 • Linje 2 *

  0 / 10

  Max: 10 Tegn

 • kommentar til graveringen *

 • Vælg skrifttype *

 • Venligst kontrollere at graveringsteksten er stavet rigtigt og er som ønsket.