Vælg de rigtige sportspræmier til jeres stævne

Vælg de rigtige sportspræmier til jeres stævne

Det er en stor oplevelse at få ens først pokal eller medalje når man er til et stævne. Ja, det er faktisk så vigtigt at det har en helt enorm betydning for om stævnet bliver en succes eller ej.

Her hos C.Centrum har vi mange år på banen inden for sportspræmier og vi ser os derfor selv som eksperter på alt inden for præmier. Heriblandt pokaler, medaljer, statuetter og Special medaljer.

Hvilke sportspræmier egner sig til vores stævne.

Beslutningen om hvilke præmier i skal have til jeres stævne er vigtig. Det rigtige medaljer eller pokaler kan ikke blot skabe et varigt indtryk, men også være den del der motiverer deltagerne til at yde deres bedste.

Vælg de rigtige medaljer

Medaljer er en af de mest populære sportspræmier da de er billige, og også fås i forskellige størrelser og kan bruges til alle sportsgrene. Det kan godt være at billige medaljer syntes at være en kedelig præmie, men der skal faktisk ikke mere til for at gøre barnet meget stolt over sin egen præstation.

Alle medaljerne fås i en valgfri farve – guldmedalje, sølv eller bronze. På de fleste kan der monteres et sportsemblem, så hvis de f.eks. skal bruges til et fodboldstævne bliver der monteret en fodbolddreng eller pige i midten af medaljen. Vores emblemer leveres i den farve som medaljen bestilles i.

Alle vores medaljer er fremstillet i metal, så du her får et produkt der føles af kvalitet. Som prikken over iét kan der tilkøbes et valgfrit medaljebånd som har den farve i ønsker. Om det er jeres klubs farver, eller noget helt andet er op til jer. På bagsiden tilbyder vi også en gravering hvor der f.eks. kan skrives jeres stævne navn, dato osv.

Medaljer er et fremragende valg, hvis du ønsker at belønne jeres deltagere med en lidt mindre præmie som stadig bliver værdsat enormt meget.

Alle medaljerne vi tilbyder kan personliggøres og bestilles her.

Design jeres helt egen medaljer

Hvis man virkelig ønsker en medaljer der er 100% unik og ens helt egen, kan vi special fremstille en medalje præcist som i ønsker. Her får i jeres helt egen medalje som bliver designet og støbt præcist efter jeres ønsker. Medaljen bliver også leveret med et påsyet medaljebånd i silke hvor jeres helt egen grafik bliver påtrykt på.

Pokaler i alle størrelser

Pokaler er også et populært valg, og hvis budgettet er til det, er det også den løsning som de fleste klubber vælger. Dette betyder dog ikke at pokaler er dyre, nej vi har masser af billige pokaler. Der findes fairplay konkurrencer hvor alle deltagere får en pokaler, også er der de arrangementer hvor der typisk uddeles en til vinderne. Ligesom med medaljerne findes der et hav af forskellige pokaler. Lige fra store til små, guld og sølv, nogen minimalistiske og andre med flotte detaljer. Ligesom med medaljerne kan der tilkøbes et emblem som påsættes pokalen for at vise hvilken sportsgren som stævnet omhandler. På soklen kan der graveres en sokkelplade m. indgravering af ønsket tekst.

Statuetter fremstillet i plastik eller resin

Statuetter er lidt i en anden boldgade end pokaler og medaljer. En statuette er nemlig typisk fremstillet i plastik eller resin og fås i mange forskellige motiver. Det kan være fodbold, badminton, tennis mm. Statuetter er også budget venligt da de ikke koster ligeså meget som pokalerne.

Knivskarp pris på alle vores præmie

Uanset hvilke præmier i vælger at bestille, kan vi garanterer at vi tilbyder en knivskarp pris på det i skal bruge. Om det er billige medaljer eller pokaler så får du altid et kvalitets produkt som er værd at dele ud til jeres arrangement.

C.Centrum er Danmarks førende leverandør af præmier til events.

Med vores mange års erfaring har vi leveret masser af pokaler og medaljer til stævner og arrangementer rundt omkring i Europa, og vi kan derfor leverer hurtigt og sikkert.